10% rabat

Rabatkode No Expires
Få hele 10% rabat på dit næste Znore bideskinne

15% rabat

Rabatkode No Expires
Få 15% rabat når du køber 3 stk af de...Læs mere

Få 15% rabat når du køber 3 stk af de mest effektive og populære snorkeskinner fra Znore Mindre

Hvad er det at “snorke”? – Årsager til snorken

Lad ikke snorken ødelægge dit forhold eller en god nats søvn. Lær, hvad der forårsager snorken, og hvordan du kan stop snorken med feks en snorkeskinne fra Znore.

Næsten alle snorker lejlighedsvis, og det er normalt ikke noget at bekymre sig om. Snorken sker, når du ikke kan bevæge luft frit gennem din næse og hals under søvn. Dette får de omgivende væv til at vibrere, hvilket producerer den velkendte snorke lyd. Mennesker, der snorker ofte, har for meget hals- og næsevæv eller “floppy” -væv, der er mere tilbøjelige til at vibrere. Tungens position kan også komme i vejen for en jævn vejrtrækning.

Hvis du regelmæssigt snorker om natten, kan det forstyrre kvaliteten af ​​din søvn – hvilket fører til træthed på dagen, irritabilitet og øgede sundhedsmæssige problemer. Og hvis din snorken holder din partner vågen, kan det også skabe store forholdsproblemer. Heldigvis er sove i separate soveværelser ikke det eneste middel til snorken. Der er mange effektive løsninger, der kan hjælpe både dig og din partner med at sove bedre om natten og overvinde de forholdsproblemer, der er forårsaget, når en person snorker.

Da folk snorker af forskellige grunde, er det vigtigt at forstå årsagerne bag din snorken. Når du har forstået, hvorfor du snorker, kan du finde de rigtige løsninger til en mere støjsvag, dybere søvn – for både dig og din partner.

Hvorfor snorker nogle mennesker, og andre ikke? De, der har forstørrede mandler, en forstørret tunge eller overvægt omkring nakken er mere tilbøjelige til at snorke. Og strukturelle grunde som formen på ens næse eller kæbe kan også forårsage snorken. Selve snorken lyden er et resultat af indsnævring af en persons luftvej, der forårsager en hals vibration og den snorken lyd. Uanset årsagen snorker 40% af de normale voksne regelmæssigt, om de er klar over det eller ej.

Almindelige årsager til snorken

Alder. Når du når middelalderen og derover, bliver din hals trangere, og muskeltonen i din hals falder. Mens du ikke kan gøre noget ved at blive ældre, kan livsstilsændringer, nye sengetid rutiner og halsøvelser alle hjælpe med at forhindre snorken.

Overvægt. Fedtvæv og dårlig muskeltone bidrager til snorken. Selv hvis du generelt ikke er overvægtig, kan det at bære overvægt lige rundt om din hals eller hals forårsage snorken. Træning og tabe sig kan undertiden være alt, hvad det kræver for at afslutte din snorken.

Kropsbygning. Mænd har smallere luftpassager end kvinder og er mere tilbøjelige til at snorke. En smal hals, en ganespalte, forstørrede adenoider og andre fysiske egenskaber, der bidrager til snorken, er ofte arvelige. Igen, selvom du ikke har kontrol over din bygning eller køn, kan du kontrollere din snorken med de rigtige livsstilsændringer, sengetid rutiner og halsøvelser.

Næse- og bihuleproblemer. Blokerede luftveje eller en snerpet næse gør indånding vanskelig og skaber et vakuum i halsen, hvilket fører til snorken.

Alkohol, rygning og medicin. Alkoholindtagelse, rygning og visse medikamenter, såsom beroligende midler som lorazepam (Ativan) og diazepam (Valium), kan øge muskelafslapning, hvilket fører til mere snorken.

Søvn holdning. At sove fladt på ryggen får kødet i halsen til at slappe af og blokere luftvejene. Det kan hjælpe at ændre din søvnposition.

Hurtige måde til at stoppe snorken

Der er så mange bizarre forslag til hvordan man stopper med at snorke, og med flere tilføjes hele tiden, at det at finde den rigtige løsning til at stoppe din snorken kan virke som en skræmmende opgave. Desværre er mange af disse enheder ikke sikkerhedskopieret af forskning, eller de fungerer ved blot at holde dig vågen om natten. Der er dog masser af dokumenterede teknikker, der kan hjælpe med at eliminere snorken. Ikke ethvert middel er rigtigt for enhver person, så at stoppe din snorken kan kræve tålmodighed, livsstilsændringer og en vilje til at eksperimentere med forskellige løsninger.

Livsstilsændringer kan virke som en snorkestopper

Vægttab – At miste endda en lille smule vægt kan reducere fedtvæv bagpå halsen og mindske eller endda stoppe, snorken.

Stop rygning. Hvis du ryger, er dine chancer for snorken store. Rygning irriterer membranerne i næsen og halsen, hvilket kan blokere luftvejene og forårsage snorken. Mens det er lettere sagt at stoppe end gjort, kan det medføre hurtig lempelse af snorken.

Undgå alkohol, sovepiller og beroligende midler, fordi de slapper af musklerne i halsen og forstyrrer vejrtrækningen. Tal også med din læge om receptpligtig medicin, som du tager, da nogle tilskynder til et dybere søvnniveau, der kan forværre snorken.

Vær forsigtig med, hvad du spiser før sengetid. Forskning viser, at spiser store måltider eller indtagelse af visse fødevarer såsom mejeri eller sojamælk lige før sengetid kan forværre snorken.

Medicinsk behandling af snorken

Hvis du har prøvet forskellige hjælpemidler for at stoppe snorken men uden succes, skal du ikke opgive håbet. Der er medicinske muligheder, der kan gøre forskellen. Nye fremskridt i behandlingen af ​​snorken udvikler sig hele tiden, og de bliver mere effektive og behagelige at bruge.

Snorken og din sengepartner

Ligegyldigt hvor meget du elsker hinanden, kan snorken presse dit forhold. Hvis du er den, der ligger vågen om natten, mens din partner snorker væk, er det let at begynde at føle harme. Og hvis du er snorkeren, kan du føle dig hjælpeløs, skyldig eller endda irriteret over din partner for at have taget med på noget, du ikke kan kontrollere.

Når snorken er et problem, kan relationer spænding vokse på følgende måder:

Sover i separate værelser. Selvom dette kan være en løsning for nogle par, kan det også tage en vejafgift på følelsesmæssig og fysisk intimitet. Og hvis du er den, der snorker, kan du føle dig ensom, isoleret og uretfærdigt straffet.

Irritabel på grund af søvntab. Forstyrret søvn er ikke kun et problem for den ikke-snorer. Snorken er forårsaget af forstyrret vejrtrækning, hvilket betyder, at snorerens søvnkvalitet også lider. Dårlig søvn tæller godt med humør, tænkeværdigheder, dømmekraft og din evne til at håndtere stress og konflikt. Dette kan forklare, hvorfor kommunikation ofte går i stykker, når du og din partner prøver at tale om problemet.

Partner harme. Når en ikke-snorer føler, at han eller hun har gjort alt, hvad der er muligt for at sove gennem natten (ørepropper, lydmaskiner osv.), Men snorer ikke griber ind for at bekæmpe snorken, kan det føre til harme. At arbejde som et team for at finde en snorkenkur kan forhindre fremtidige kampe.

Hvis du værdsætter dit forhold, skal du gøre det til din prioritet at finde en snorke-kur, så du begge kan sove godt. At arbejde sammen for at stoppe snorken kan endda være en mulighed for at forbedre kvaliteten af ​​dit bånd og blive mere dybt forbundet.

Znore Snorkeskinner

Måden mundstykket fungerer på er ved at trække underkæben lidt frem for at åbne luftvejene og dermed reducere snorken. Mundstykket er støbt, så det passer til din mund med kogning og bid-teknik. SleepRx Anti Snoring mundstykket har været på markedet et stykke tid, men vi har ikke haft chancen for at prøve det indtil nu. Vi købte dette snorken mundstykke for cirka to uger siden for kun $ 44,95 og besluttede at prøve det i 5 nætter.

Den første nat tog det et par timer at vænne sig til. Fra den anden aften arbejdede det som en charme!

Kvaliteten er meget imponerende. Den leveres i en opbevaringskasse med klare instruktioner til støbeprocessen, som tager ca. 3 minutter. Der er mange gode anmeldelser på deres hjemmeside. Indtil videre ingen klager med vores mundstykke.