Hos os får du en overskuelig oversigt over, hvor du kan bestille de billigste dæk, fælge og andet biltilbehør online i dag. Ved hjælp af vores rabatkoder, sikrer vi nemlig, at du får de bedste priser på bildæk online. Det kan være lidt af en jungle at vælge de rigtige dæk eller fælge, så derfor får du vores bud på hvad fordelene er ved de forskellige typer af billige dæk og fælge her.
Vi har sørget for at samle de bedste dæk til de bedste priser. For hos os finder du de bedste og billigste dæk online.

Sommerdæk – kvalitet selv til lave priser

Er du på udkig efter de bedste sommerdæk til din bil fra dækonline, så finder du ved hjælp af os, sommerdæk i høj kvalitet til lave priser. Det er vigtigt at vælge de rette dæk, og vi har sørget for, at du kan spare penge, samtidig med, at du får dæk i god kvalitet.

sommerdækEt godt sommerdæk er det bedste at køre med i sommerhalvåret, hvor vejret er mere mildt, temperaturen er højere og vejene er ofte tørre og varme eller våde af regn. Hvis du skal føle dig helt tryg på vejen, så skal du have fuld tillid til dine billige dæk. Det er derfor, at vi har samlet en oversigt over en række kvalitetsdæk til lave priser her på siden.

Hvis du bruger vinterdæk i stedet for sommerdæk i sommerhalvåret, så vil dine dæk blive slidt 20% hurtigere end normalt, og dine køreegenskaber er ikke lige så gode. Derfor er det altid en god idé at skifte til sommerdæk, også selvom du ikke køre så meget.

Billigere bildæk kan være i lige så god kvalitet, som de dæk der har højere priser. Det er let at vælge billige dæk i dag, fordi alle bildæk bliver mærket efter hvordan de er i regnvejr, i forhold til støjniveau og så videre. Det er altså vigtigt at holde øje med mærkningerne fremfor priserne.
Hos os finder du en god oversigt over billige sommerdæk, som samtidig er i god kvalitet. Det er hos os, at du finder de bedste priser, fordi vi har samlet de bedste priser og de bedste rabatter hos os.

Tirendo Rabatkode

Det er en god idé at investere i de billige sommerdæk, som samtidig er i høj kvalitet, som du finder her hos os. På den måde sparer du penge, og samtidig får du gode køreegenskaber og en bedre sikkerhed. Sommerdæk er det helt rette valg i sommerhalvåret, hvor vejret bliver varmere. Det kan være fristende at beholde vinterdækkene på, fordi det er besværligt at få dem skiftet, men man bør skifte til billige sommerdæk. Der er mange grunde til at man bør skifte. For det første er det risikabelt at køre på vinterdæk om sommeren, det er det, fordi vinterdæk har en længere bremselængde end sommerdæk, på tør vej.

Sikkerheden er altså en væsentlig årsag til at skifte til sommer dæk, men også køreegenskaberne er væsentlig bedre, hvis du kører med dæk, som passer til årstiden. Sommerdæk slides ikke så hurtigt som vinterdæk, og det betyder altså også, at dine vinterdæk holder længere, hvis du skifter til sommerdæk om sommeren. Samtidig vil din brændstoføkonomi også være bedre, hvis du skifter til sommerdæk i sommerhalvåret.

Hos os finder du en god oversigt, og et udvalg af de bedste sommerdæk, til de bedste priser.

Find en skarp pris på dine nye vinterdæk

Vil du gerne finde en skarp pris på dine nye vinterdæk, så er du havnet det rette sted. Hos os har vi samlet de bedste priser på dine nye vinterdæk. Du er altså garanteret et udvalg af gode billige vinterdæk til en skarp pris, som kan bestilles online i dag.

Kørselssikkerhed på is og sne

Det er vigtigt, at kørselssikkerheden er i top, også om vinteren. Derfor har vi samlet de bedste priser på vinterdæk, som er velegnede til den kolde årstid. Alle de vinterdæk, som du finder hos os, giver dig en god kørselssikkerhed på is og sne, og så kan du samtidig finde dem til en skarp pris.

Der er mange grunde til, at du bør skifte til vinterdæk i vinterhalvåret, også selvom vi efterhånden har en ret mild vinter herhjemme. Vinterdæk er mere robuste, og mere velegnede til brug ved lavere temperaturer. Måden et vinterdæk er lavet, sikrer at gummiet forbliver blødt, også i kulde, hvor sommerdæk let bliver hårdt, og dermed giver et dårligere greb på vejen om vinteren.

Hos os finder du de bedste priser på vinterdæk, som giver dig en god kørselssikkerhed.

Vinterdæk med fælge

Det kan være rart at vinter- og sommerdækkene har hver deres sæt fælge, og vi har samlet en række gode og billige bud på, hvilke vinterdæk med fælge, som kunne være gode for dig.

Du kan vælge mellem alufælge eller stålfælge. Fordelen ved de lettere alufælge er, at de giver et bedre vejgreb, ligesom brændstoføkonomien ofte også er bedre. Alufælge fås i mange forskellige og flotte designs, så du kan med sikkerhed finde nogle, som passer til dig.

Om vinteren er der dog også nogle fordele ved at vælge stålfælge. Fordelen er, at stålfælge er tungere, og dermed stærkere end alufælge. Stålfælge er desuden også billigere end alufælge.

Er det bedre at vælge helårsdæk?

Det smarte ved helårsdæk er, at du kan bruge de samme dæk hele året rundt. Et helårsdæk er en god kombination af et vinter- og et sommerdæk, og det er derfor et kompromis til at skifte dækkene to gange årligt.

Helårsdæk er gode til dig, som ikke kører så meget, og som primært køre i områder hvor vejene, om vinteren, bliver saltet og ryddet for eventuel sne og is.

En af de helt store fordele er, at du ikke behøver at skifte dine billige dæk to gange om året, og de helårsdæk, som man kan få i dag, har overraskende gode køreegenskaber hele året rundt. Hos os finder du det bedste udvalg af billige helårsdæk, og det gør du fordi, vi har samlet de bedste priser og de bedste rabatkoder til dig.

I et helårsdæk, har man kombineret egenskaberne fra vinter- og sommerdæk, og dermed lavet det bedst mulige dæk, som kan bruges på begge årstider. Helårsdæk er ofte udmærkede til kørsel i sommerhalvåret, mens de om vinteren er mest sikre, hvis du udelukkende køre steder, hvor der er ryddet for sne, og hvor der bliver saltet godt.

Du kan derfor vælge helårsdæk, hvis dit kørselsforbrug ikke er så stort, og du samtidig ikke køre bil i ekstremt vejr. Har du et stort kørselsbehov, og er du ofte i risiko for at skulle færdes på glatte veje, så bør du vælge at skifte mellem sommer- og vinterdæk, alt efter sæson.

Det betyder altså, at hvis du kører korte ture, ikke kører så tit, og aldrig kører i ekstremt vejr, så kan et helårsdæk være det rigtige valg til dig og din bil.

Michelin helårsdæk

Helårsdækkene fra Michelin er blandt de bedste på markedet, og det er nogle af de helårsdæk, som opnår de bedste resultater i forskellige tests. Er du på udkig efter et par gode helårsdæk, kan dæk fra Michelin altså være et god bud.

Michelin helårsdæk har gode egenskaber på våd vej, og et overraskende godt greb på glatte veje med is og sne. Et helårsdæk fra Michelin har dog ikke samme egenskaber på tør vej, som et godt sommerdæk. Et helårsdæk fra Michelin, kan være et godt kompromis til dig, som ikke kører meget.

Vælg de rigtige alufælge for dig

For at gøre køreoplevelsen bedre og mere sikker, er det vigtigt at vælge de rigtige fælge, præcis ligesom det er vigtigt at vælge de rigtige dæk. Samtidig er der også rig mulighed for at vælge de alufælge, som du synes er flotte, og som dermed er de rigtige for dig. Fælge har større betydning end blot at være flotte på bilen, for teknologien og opbygningen spiller en stor rolle for bilen egenskaber.

Markedet for alufælge er stort, og du kan vælge mellem et stort udvalg af farver og designs, så der er helt sikkert et sæt fælge, som falder i din smag. Udover udseendet er der dog også andre ting, som bør spille ind, når du skal vælge dine nye alufælge.

Alufælge består ikke blot af aluminium, for der er også tilsat blandt andet magnesium til fælgen. Det bidrager til at styrke fælgen, det reducerer vægten, og øger styrken og holdbarheden. Den rette opbygning af alufælge giver bedre bremseevne, ligesom bilen får en bedre accelerationsevne. Det gør den fordi alufælge er lettere end stålfælge, og det er ligeledes til fordel for bilens affjedringssystem.

Markedet for alufælge er rigtig stort, og her på siden finder du et godt udvalg af forhandlere, hvor du kan få gode alufælge til en god pris. På den måde kan du finde de rigtige alufælge for dig. Der er mange, som gerne vil sætte et personligt præg på bilen, og her er alufælge en nem måde at gøre det på. Det er forholdsvist let at skifte de originale fælge på bilen ud, og på den måde kan du sætte dit eget præg på din bil.

Når du skal vælge de rigtige alufælge til dig og din bil, er der mange ting som du skal holde øje med. De fås i forskellige tommer, med forskellige profiler og så har de forskellige fordele og ulemper. Hvis du selv vil vurdere om en fælg passer til din bil, skal du altså kigge på en række oplysninger på fælgen, og sammenligne med det, som er oplyst, passer til din bil.

Fælgens vægt har en betydning for din bils ydeevne, og det er netop her, hvor en alufælg har en stor fordel. Jo tungere og jo større et hjul er, jo mere energi skal der bruges for, at det bliver sat i bevægelse, ligesom der skal bruges større kraft for at bremse bevægelsen igen. Hjulenes vægt har desuden en betydning for dit brændstofforbrug, og derfor er der altså mange fordele ved at vælge de rigtige alufælge for dig.

Trænger du til nye dæk?

Det er ikke kun skiftet mellem vinter- og sommerdæk, som du skal være opmærksom på. Du skal også være opmærksom på, hvornår dine dæk trænger til en udskiftning, fordi de er blevet for slidte. Det er svært at sige præcis hvor lang til et billige dæk holder, fordi det afhænger af mange faktorer. Et dæks levetid afhænger af hvor mange kilomenter du køre, hvilken kvalitet de er, hvordan du køre, vedligeholdelse af dækkene og det afhænger også af vejrforhold.

Det er en god idé at få dine dæk tjekket regelmæssigt, og er dine dæk 5 år eller mere, bør du altid få dem tjekket mindst en gang årligt. Er du usikker på om dine dæk fortsat er gode, kan det være en god idé at skifte, og her på siden finder du en oversigt over de bedste priser på billige dæk, i god kvalitet.

Korrekt vedligeholdelse forlænger dækkets levetid, og derfor er det altså vigtigt at holde øje med dæktryk og slitage, og sørge for at hjulene er balanceret korrekt. På den måde kan du forlænge dækkenes levetid. Du kan tjekke dine dæks fremstillingsdato ved at tjekke DOT-mærkningen på siden af dækkene.

Skader på billige dæk kommer med alderen, og hvor hurtigt dine dæk skal skiftes afhænger også meget af din kørselsmængde. Du bør også være opmærksom på, at dine dæk kan blive beskadigede. Det kan ske hvis der er slag huller i vejen, hvis du rammer ind i en kantsten eller køre over skarpe genstande eller bump på vejen. Ekstreme vejrforhold, som regn, is og sne har også en betydning for dækkets levetid. Det samme har sollys og påvirkning fra kemikalier.

Sidst men ikke mindst så har dine kørevaner også stor indflydelse på, hvor hurtigt dine dæk bør skiftes. Accelerere du meget eller bremser hårdt, køre du tit på beskadigede veje eller med lidt for høj hastighed, så kan det have betydning for dine dæks levetid.

Vær altid opmærksom på, om dine dæk trænger til en udskiftning, for et slidt dæk giver mindre sikkerhed og dårligere køreegenskaber.

Her hos Rabatpower.dk finder du de bedste priser og de bedste rabatter på gode dæk.

Spar penge og skift dine dæk selv

Du kan spare penge ved at skifte dine hjul selv. Det er faktisk ganske enkelt at skifte, hvis man har det rette værktøj til rådighed. Når man skal skifte dæk to gange om året, kan det både være besværligt og omkostningsfuldt at køre til mekanikeren for at få skiftet dækkene.

Derfor kan du spare penge ved at skifte dine hjul selv. Skal du skifte fra sommer- til vinterhjul, eller omvendt, skal du bruge en donkraft, en hjul- og momentnøgle, og en dæktryksmåler.

Det er vigtigt at placere bilen på et fast og plant underlag, og så skal du løfte bilen ved hjælp af de løftepunkter, som er beskrevet i bilens instruktionsbog. Det skal du gøre for ikke at skade bilens undervogn eller ophæng. Så løsner du boltene i de nuværende dæk, afmonterer dem, og sætter de nye på, og sørger for, at boltene bliver spændt godt til. Derefter skal du tjekke om dæktrykket er korrekt og ens, og her er det en god idé at tjekke i bilens instruktionsbog, hvilket dæktryk der er
det rigtige for netop din bil, og dine dæk.

Har du købt nye dæk til dine fælge, kan du også følge en vejledning til hvordan du skifter det gamle dæk ud. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at dækket monteres korrekt, at billige dæk og fælg passer sammen, og at dækket bliver afbalanceret og monteret korrekt efter din bils forskrifter. Du kan spare penge ved at skifte mellem dine sommer- og vinterhjul selv, men det kan være en god idé at få en mekanikers hjælp, når dine dæk trænger til en udskiftning.

Der er også nogle der vælger kun at have et hold fælge, hvorpå der så skiftes fra sommer- til vinterdæk, og omvendt, to gange årligt. Det er mere besværligt, da det ofte er sværere at skifte selve dækket selv, hvorimod, at man nemt kan lære hvordan man skifter fra det ene hold hjul til det andet.

Du kan altså spare penge ved at have et hold vinterhjul og et hold sommerhjul, og så kan du vælge et sæt fælge der passer godt til den enkelte årstid.

Her på siden finder du den bedste oversigt over de bedste priser på biltilbehør, som er billigt og i god kvalitet.