Når man handler i online butikker, så støder man ofte på et lille felt, hvor man kan indtaste en 3Dstore rabatkode. Det har du sikkert også selv set og måske har du endda prøvet at indtaste en rabatkode. Hvis ud har det, så kan du allerede finde ud af det med rabatkoder og så er følgende ikke noget, du behøver at bekymre dig om. Vi skal nemlig se lidt nærmere på, hvad en rabatkode er og hvordan man anvender den. Så har du helt styr på dette, så kan du roligt springe videre. Men er du i tvivl om, hvordan man bruger Eness rabatkoder, så læs med herunder.

Skaf en rabatkode

Før du kan bruge en EDOA rabatkode, skal du naturligvis have fat i en rabatkode først. Det siger jo sig selv og heldigvis er der ikke spor svært at få fat i sådan en. Normal består en rabatkode af forskellige tal og bogstaver, der tilsammen udgør et ord eller måske blot noget volapyk. Hvad der står, betyder egentlig ikke så meget for du skal bare skrive koden i feltet i forbindelse med betalingen og så udløses rabatten. Hvilken rabat man få kan variere meget og der afhænger som regel af hvilken side koden er til. F.eks. kan det være en shop, hvor rabatkode giver 10% rabat på hele næste køb. Måske er det en kode, der kun giver rabat på et specifikt brand eller måske får du bare fragten gratis. Det skal du naturligvis være opmærksom på, så du ikke forventer et, men får noget andet.

Rabatkoder kan man få på flere forskellige måder, bl.a. hvis man tilmelder sig et nyhedsbrev fra en given virksomhed. Så kan man være heldig at de nu og da sender en rabatkoder. Men ellers kan man naturligvis lave en Googlesøgning, der dog desværre giver tvivlsomme resultater. Så hvordan kan man få en stabil og troværdig kilde til rabatkoder? Jo man kan gå ind på en af de sider, der specialiserer sig i at finde og distribuere rabatkoder til danskerne. Det kan f.eks. være en side som rabatpower.dk, der løbende anskaffer nye rabatkoder og desuden sørger for at de altid er verificerede og aktive. På den måde skal du blot gå ind og vælge lige den kode, som du helt vil bruge. Nemmere bliver det ikke.

Fordelen ved disse sider er, at det er ganske gratis at få rabatkoderne, så der er nærmest ingen undskyldning for ikke at gøre det, da det ikke tager ret lang tid og besparelsen kan være ganske imponerende. Især hvis man køber for mange penge.

Indtast din rabatkode

Nu hvor du har fået fingrene i en Alensa rabatkode, så er næste skridt naturligvis at indtaste den på siden, hvor du skal have rabatten. Først og fremmest skal du sikre dig, at din rabatkode er til den pågældende side og at den er gyldig. Men hvis du har fået den gennem Rabatpower.dk, så burde der ikke være nogen problemer der.

Hvor du finder feltet til rabatkoden varierer en del fra butik til butik, så det skal man som kunde være lidt opmærksom på. Nogen få butikker lader dig indtaste koden inden overhovedet begynder at lægge i kurven, hvilket betyder at du løbende kan se din besparelse. Det er klart den mest behagelige og gennemskuelige metode, men desværre er det også den metode som man sjældent støder på. Langt oftere vil man skulle indtaste sin rabatkode, når man er færdig med at handle og skal til at betale. Der vil man finde det lille felt til rabatkoden, som man altså blot skal indtaste. Vær meget opmærksom på, at der kan være forskel på store og små bogstaver. Så dobbelttjek altid at du har skrevet koden nøjagtigt som du modtog den.

Når du så har indtastet koden, skal du bekræfte den eller hvad siden nu kalder det. Har du gjort det rigtigt vil du få besked om dette og du kan nu se, hvor meget du kommer til at spare på din ordre.

Se hvor meget du får i rabat

Er alt gået efter planen, så vil du nu have aktiveret din Fitnesssupply rabatkode og du kan fortsætte til betalingen. Vær meget opmærksom på, at du ikke forlader siden nu, for så kan du risikere at du mister din rabat. Så vær helt sikker på, at du har alt det i indkøbskurven, som du vil køber før du anvender koden, for når du først indtaster den, så er den brugt og er dermed ikke længere gyldig.

Kontroller at alt stemmer overens med dine forventninger. Hvis koden gælder for hele købet, så burde t fremgå tydeligt, ligesom hvis den kun gælder specifikke brands eller lign. Får du fri fragt eller levering, så burde du også kunne se dette inden afslutning. Når du så har kontrolleret at alt er som det skal være, kan du afslutte og betale. Tillykke du har nu handlet ind på internettet med en rabatkode. Når man først har gjort dette nogle gange vil man opdage, at man slet ikke kan lade være med at lede efter gode rabatkoder til ens køb. Det er en god ting, for det betyder at man kan komme til at spare rigtigt mange penge i det lange løb.