gaveideer

Der gives gaver som aldrig før i vores danske lille andedam. Vi har selvfølgelig alle de traditionelle tider på året, hvor der gives gaver, og der kommer hele tiden nye anledninger til en gave.
Det er blevet mere og mere udbredt at give veninde gaver, værtsgaver, diverse højtidsgaver, eller bare fordi gaver osv. osv.

Følelsen ved at give gaver og især få gaver er jo helt fantastisk, da vi ved at vores venner og familie tænker på os og gerne vil glæde os.
Lad os endelig fortsætte med disse traditioner, da det skaber masser af glæde og gode vibrationer. Find gave ideer hos gavefinder.dk – Dog bør vi i vores moderne samfund tænke mere over hvad der gives, for det bliver til mange gaver hvert år, som selvfølgelig bliver pakket ind efter alle kunstens regler.

Med tanke på miljøet, så kan og bør vi måske skære mere ned på al den cellofan der bruges, når der pakkes blomster eller en flaske vin ind. Eller på al det gavepapir der bruges.
Begge dele ser fine og indbydende ud, men fjernes alligevel efter 10 sekunder og smides i skraldespanden.

Vi ved godt, at mange aldrig kommer til at skære ned på netop de 2 ting. Men lidt har heldigvis også ret.

Hvis du er én af dem der ikke vil skære ned på indpakningen, så vil det være et helt fantastisk tilvalg, hvis du i stedet for (eller begge dele) tænker mere bæredygtighed ind i dine gavekøb.

Gode gaver og bæredygtighed – hvordan hænger det lige sammen i det store billede. Ja det har vi et par idéer til, så gaverne og bæredygtigheden stadig er i top.

Køb økologisk gaver

Når du køber økologiske varer og produkter, så bliver det ganske enkelt ikke mere bæredygtigt!
Mange har den opfattelse at økologi kun omhandler de grøntsager vi køber i butikkerne. Det er langt fra den eneste sandhed, for selvfølgelig er øko grøntsager og frugter det mest kendte område, og også det de fleste af os tænker på ved økologi.

Heldigvis er udvalget af økologiske varer rekord stort, da de fleste virksomheder tænker på dette, når der handles eller produceres varer.
Derfor kan du nu købe tøj, parfumer, chokolade, vine og mange andre produkter, der er fremstillet med tanke på økologi, bæredygtighed og vores miljø, uden der slækkes på kvaliteten, udseendet eller smagen.

Hvem vil ikke blive glad for en gave der indeholder lækkert tøj eller en skønne produkter, hvor afsenderen faktisk har tænkt over gavens indhold og fremstilling, frem for en gave der er taget på første hylde, ene og alene af den grund, at den stod forrest.

Meningsfulde gaver betyder noget for både modtager og afsender.

Genbrugsmaterialer er et hit

Produkter lavet af genbrugsmaterialer trender ikke kun i Danmark, men i hele verden.
Dette gør sig gældende uanset om det er genbrugsmaterialer, der bruges til at skabe nye produkter eller om det er gamle møbler, der får nyt liv i nye hjem.

Bæredygtigheden er over os, og folk der kan lave nye og flotte produkter af gamle materialer, er godt på vej til at få succes, da mange mennesker udelukkende handler efter disse varer.

I medierne har vi set nye og mega cool væglamper, lavet at gamle rør fra bygninger der er raget ned.
Nye tasker der er syet sammen af stof eller skind fra gamle jakker eller andet tøj.

Seneste skud i denne omjustering er helt almindeligt hverdagstøj, der er produceret af gammelt plastic.

Gaver der gives i denne ånd, kan også være med til at fortælle historien om gamle materialer der vækkes til live igen.
Måske et møbel der har været brugt i en speciel sammenhæng eller af en af fortidens kendte personligheder.

Your rating: none
Rating: 5 - 1 vote

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

*